Ημερήσιες εκδρομές με λεωφορείο για να ανακαλύψετε τις εσωτερικές ομορφιές της Σύμης!
Οι οδικές εκδρομές αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε την εμπειρία ενός ταξιδιού στη Σύμη με άνεση, ασφάλεια και πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές! Το γραφείο μας διαθέτει λεωφορείο 34 θέσεων, τελευταίας τεχνολογίας, κλιματιζόμενο και επανδρωμένο με έμπειρο οδηγό για την ασφαλή μεταφορά των πελατών μας.

Σας προτείνουμε θρησκευτικές εκδρομές με προορισμό το μοναστήρι του Ρουκουνιώτη και στη συνέχεια την Ιερά Μονή Πανορμίτη.

Η εκδρομή ξεκινάει από το Γιαλό, όπου θα επιβιβαστείτε στο λεωφορείο Lakis Travel που θα σας οδηγήσει στο μοναστήρι του Ρουκουνιώτη. Ο ναός είναι ιστορημένος με καλής τέχνης μεταβυζαντινές αγιογραφίες του 18ου αιώνα. Θα υπάρξουν ενδιάμεσες ολιγόλεπτες στάσεις κατά την διάρκεια της εκδρομής, όπου θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες της άλλης πλευράς του νησιού. Ο επόμενος προορισμός θα είναι η Ιερά Μονή Πανορμίτη. Στην Μονή θα έχετε χρόνο να προσκυνήσετε τον πολιούχο του νησιού, αλλά και να δείτε τα δύο μουσεία, ένα Εκκλησιαστικής Τέχνης και ένα Λαογραφικό. Υπάρχει επίσης βιβλιοθήκη με μεταβυζαντινά χειρόγραφα. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να πιείτε καφέ και να απολαύσετε το υπέροχο τοπίο, αλλά και να κολυμπήσετε στα δροσερά και καταγάλανα νερά της αμμώδους παραλίας του όρμου.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!: Για μεταφορά γκρουπ 15-34 ατόμων!